Kevin Murphy ismét a csapatnál

A offensive falember már korábban tagja volt a csapatnak de elküldték.

Kevin Murphy egyszer már tagja volt az idei Vikings-nak, de elküldték őt egészségi állapota miatt.

A Harvard egyetem támadó játékosát idén draft nélkül maradtként a 49ers vitte el, de gyorsan megváltak tőle egészségügyi okok miatt. Majd következett május 15-mikor a Vikings ugyan leigazolta, de rá két napra mi is megváltunk tőle az ismert okok miatt.

Voltak olyan híresztelések, hogy azért nem bírja a fizikai terhelést mert beteg, de ezt senki nem erősítette meg. Most azonban egészséges és készen áll, hogy a csapattal az edzőtáborba menjen.

Így, hogy visszatért Minnesota-ba versenyre kellhet Pat Brown-al és DeMarcus Love-val, Tyler Holmes-al és Levi Horn-al, hogy a posztján ő számítson az első számú cserének.

Mivel az edzőtáborba a csapatoknak maximum 90 főt lehet elvinni, ezért Kevin Murphy érkezése miatt Darrion Weems-nek mennie kellett a csapatból. Bár ígéretesnek tűnt, a Vikings mégsem tartott rá igényt.

A csapat újjáépítése project-ben Murphy nagy szerepet is kaphat abban az esetben ha megfelelően teljesít a Training Camp-on és az előszezon mérkőzésein. Sokan ígéretesnek tartják őt akár később kezdő pozícióra is. Ha még valami növelheti esélyét az az, hogy fiatal és sokat tud még fejlődni.

Úgy néz ki, hogy a májusi 2 napos kerettagsága után helyrerázódik az élete, különben nem igazolta le volna újból a Vikings.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .