Greg Childs elküldve

Megtörtént egy újonc elkapóval a legrosszabb dolog ami csak megtörténhet, megsérült és most megvált tőle a csapat.

A Vikings újonc elkapóján műtétet kell végrehajtani, mivel mindkét térdében elszakadtak a pantella inak. Ezt egy nagyon hosszú rahabilitáció követi, még az is kérdéses, hogy játszhat-e valamikor tétmérkőzésen az NFL-ben. A Vikings-ban egyenlőre nem.

A hétfői napon a Minnesota Vikings kénytelen volt megválni az egyik legígéretesebb újonc elkapójától, mivel a teljes biztos, hogy műteni kell a térdeit és a szezonban nem játszhat, de könnyen előfordulhat, hogy már sohasem.

“Feldúlt állapotban volt” -mondta Frazier hétfőn a sajtótájékoztatón. “Nehéz, tényleg nehéz, mert emiatt a sérülés miatt veszélyben van a karrierje, de Childs úgy érzi, hogy talpra tud állni ebből a sérülésből, bár nagyon nehéz lesz, mégis keményen fog dolgozni, hogy újra játszhasson” – folytatta a főedző.

Childs a szombat esti edzésen egy visszahordás alkalmával felugrott a labdáért, de olyan szerencsétlenül esett, hogy mindkét térdében elszakadtak az ínszalagok és a földre esett. Levitték a pályáról és az MRI vizsgálat alkalmával közölték a lesújtó hírt. 

Ennek következtében hétfőn a Vikings lemondott Childs-ről és bekerült a sérült/tartalék-ok közé. Azt mondták, hogy hétfőn lesz a műtét és pár hétig még mozgásképtelen lesz.

“Az a tény, hogy mindkét térdében elszakadtak a pantella inak, hogy meg kell műteni mindkét térdét, ez egy kemény dolog.” – mondta Frazier. “Nem tudjuk, hogy mi a hosszútávú prognózis, de reméljük a legjobbakat. Mind a mi játékosainknak, mind Childs-nek és családjának kemény a mostani helyzet.”

Childs-et tartották a legjobb feltörekvő újonc elkapónak. Egyenlőre úgy néz ki, hogy 18 hónapot biztosan távol marad a csapattól és az edzésektől.

“Kemény út áll előtte. Mi segítünk neki, hogy a rehabilitációja meg legyen oldva, de nehéz lesz, kemény lesz.” – mondta Frazier. “Nehéz és kemény napok állnak a srác előtt, de mi azért vagyunk, hogy ezen átsegítsük.”

A Vikings csapata újraszerződtette az elkapó A.J. Love-ot, miután Childs-ről lemondtak, így újra 90 fős a keret. Love a szombati napon lett elküldve, hogy a Vikings kompenzálni tudja két falember leigazolásával a sok O-line sérülést. Bár Frazier nem volt biztos benne, hogy a csapat hoz egy másik vevőt Love mégis visszahívót kapott.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .